Det här företaget hjälpte till mig ombyggnationen hemma

God morgon kära läsare runt om i landet i allmänhet och Skåne/Höganästrakten i synnerhet! Välkomna in till min blogg! I dag tänker jag berätta om vilken god hjälp jag fick av ett byggföretag här i Höganäs i Skåne, när jag behövde riktigt professionell hjälp med vissa bygg- och snickeriarbeten på mitt hus vid kusten. Det är underbart att sitta på verandan och skåda ut över havet i Skälderviken. Alla som bor vid kusten kan intyga att när det blåser så blåser det rejält. Huset är gammalt och det fanns ett och annat som behövde åtgärdas. Jag kontaktade Deilado Bygg AB för att lyfta vissa idéer som jag hade, med dem.

En av grannarna hade året innan anlitat detta företag och fått fasaden på villan putsad och ett nytt staket hade snickrats och satts upp. När det nu var jag som behövde hjälp ville jag anlita just detta företag vars hantverkare gjort ett superbt arbete hemma hos min granne.

Jag behövde definitivt få ett nytt tak lagt. Det gamla taket med tegelpannor som var bortåt 80 år gamla var otätt.  Det blåste in på andra våning; det är ju som jag sa, ofta blåsigt vid kusten! Taket hade för länge sedan också förlorat sin forna glans. Jag behövde dessutom ett nytt klinkergolv och nytt kakel på väggarna i mitt badrum.

Deilado Bygg är ett företag i Höganäs. Jag är riktigt imponerad måste jag säga av deras breda kompetens. Deras jobb hemma hos mig kan sammanfattas med ett ord – eminent!

De gör det mesta inom bygg och snickeri såsom olika renoveringar: staket, murningsjobb, putsjobb; badrum eller tak. Inget uppdrag är för litet, ej heller för stort. Jag har några drömprojekt som jag har tänkt förverkliga med deras hjälp, men detta lovar jag att återkomma om här i min blogg längre fram när det är dags. På återseende!